اخبار و مقالات

همه چیز درباره پادری

پادری

مروری بر پادری و انواع آن

از جمله اقلامی که می‌تواند زیبایی خاصی به منزل دهد، خرید فرش پادری؛ می‌باشد که معمولاً با خود فرش سفارش داده شده و خریداری می‌گردد. فرش پادری علاوه بر تأثیر زیبایی که بر دکوراسیون منزل دارد، یکی از موانع ورود آلودگی به اتاق می‌باشد. علاوه بر پادری‌های فانتزی که جلوی درب اتاق انداخته می‌شود، از پادری‌های حمام و دستشویی برای جلوگیری از ورود رطوبت به اتاق و قسمت‌های خشک منزل و از پادری آشپزخانه برای جلوگیری از ورود چربی به داخل پذیرایی استفاده می‌شود. در این مقاله راهنمای خرید پادری، سعی کرده‌ایم به نکاتی اشاره کنیم که باید در خرید و انتخاب پادری توجه داشته باشید.

چند نکته در مورد خرید پادری

  1. تناسب رنگ و ابعاد پادری با محیط و فضای منزل.
  2. پادری‌ها در محل ورودی آلودگی‌ها و کثیفی‌ها قرار می‌گیرند، بنابراین بهتر است در رنگ‌بندی آن از رنگ‌های تیره استفاده شود تا کثیفی را کمتر نشان دهد.
  3. معمولاً فرش‌ها را عید به عید به قالیشویی می‌دهند، ولی لازم است پادری‌ها ماهانه شسته شود و هر هفته با جاروبرقی تمیز شود. دلیل این امر آن است که پادری‌ها در مکانی قرار می‌گیرد که آلودگی فراوان است.
  4. این روزها دیگر کسی کف اتاق را موزاییک نمی‌کند و به‌جای آن از سرامیک استفاده می‌شود. معمولاً سرامیک‌ها لیز هستند و باعث سرخوردن افراد می‌شود، پس لازم است پادری‌هایی خریداری کنید که جنس آن به‌گونه‌ای باشد تا مانع لیز خوردن و جمع‌شدن شود.

انواع پادری در دکوراسیون داخلی منزل

پادری آشپزخانه:

پادری آشپزخانه باید مقاومت و نفوذناپذیری بالا و همچنین قابلیت شستشوی فراوان داشته باشد، به دلیل اینکه این پادری‌ها در معرض چربی‌ها قرار می‌گیرند و بهتر است در فواصل کوتاه‌مدت شسته شود.

پادری اتاق خواب:

بهتر است پادری اتاق‌خواب ضخامت و نرمی بالا داشته باشد تا در فصول تابستان و زمستان، پا مستقیم بر روی زمین قرار نگیرد. همچنین اگر اتاق‌خوابتان به تراس راه داشته باشد، وجود یک پادری برای اتاق‌خواب به دلیل انتقال آلودگی و کثیفی به اتاق ضروری است. یکی دیگر از مزایای وجود پادری در اتاق‌خواب، نقش زیبایی آن در دکوراسیون اتاق‌خواب می‌باشد.

پادری دستشویی:

در سرویس‌های بهداشتی معمولاً از دو پادری استفاده می‌شود. پادری اول در داخل سرویس بهداشتی قرار می‌گیرد که از جنس پلاستیک است و به دلیل وجود رطوبت بالا، باید از جنسی انتخاب گردد که در مقابل آب مقاوم باشد. فرش پادری که در قسمت بیرونی سرویس بهداشتی استفاده می‌شود، باید توانایی جذب بالای آب از پاها را داشته باشد تا رطوبت به قسمت‌های خشک منزل سرایت نکند.

پادری ورودی:

پادری‌های ورودی معمولاً دو کاربرد دارند:

  • اول اینکه بعد از در آوردن کفش، پاهایتان در تماس مستقیم با زمین قرار نمی‌گیرد و پاهایتان آلوده نمی‌شود.
  • دوم برای آن دسته از افراد است که با کفش وارد اتاق می‌شوند. نقش پادری در اینجا، تمیزکردن کف کفش است.

رنگ‌هایی که برای پادری در ورودی استفاده می‌شوند رنگ‌های چرک‌تاب مانند فیلی، نقره، سرمه‌ای و غیره هستند. این رنگ‌ها از جمله رنگ‌هایی است که کثیفی را کمتر نشان می‌دهند. این مقاله به‌مرورزمان آپدیت خواهد شد، پس با ما همراه باشید.

بازگشت به لیست

1 نظر در “همه چیز درباره پادری

  1. ریحانه علیزاده گفت:

    سلام
    معرفی خوبی بود. بعضی از این محصولات رو ندیده بودم، ممنون که باعث شدید با این محصولات آشنا بشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *